Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Бабинська громада» (код ЄДРПОУ: 04370024) був реорганізований і увійшов до складу Новокалинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Бабинська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Новокалинівської громади

Тиждень німецької мови в Пинянській СЗШ І-ІІІ ст.

Дата: 18.02.2020 18:50
Кількість переглядів: 110

З 10.02.2020 р. по 14.02.2020 р. в ПИНЯНСЬКІЙ СЗШ І-ІІІ ст. проходив тиждень німецької мови. Тиждень розпочався загальношкільною лінійкою, на якій учнів ознайомили з завданнями та планом проведення основних заходів. Впродовж тижня було проведено ряд різноманітних та цікавих заходів. У понеділок учні 11 класу виготовляли стіннівку "Німеччина з першого погляду", в якій показали цікаву інформацію про Німеччину. Учні 5 класу намалювали ілюстрації на тему: "Казки братів Грімм". Це є доброю мотивацією для подальшого читання казок.
У вівторок вчитель німецької мови Легуцька Наталія Василівна провела урок у 9 класі на тему: "Німеччина та її столиця". Метою уроку було розширити знання про Німеччину, Берлін, вдосконалювати монологічне та діалогічне мовлення. Учні працювали в групах, працювали з картою Німеччини, виконували вправи "Мозковий штурм", "Мікрофон", грали в гру "Як називається місто", розгадували кросворди, а також дивилися презентацію про визначні пам'ятки Берліна, після чого виконували тестові завдання. Цього дня учні 10 класу підготували інформацію про життєдіяльність відомих особистостей Німеччини, а учні 5 класу розгадували загадки та розучували пісні.
У середу учні 5 класу взяли участь у конкурсі виразного читання віршів німецькою мовою. День продовжився проведенням країнознавчої вікторини "Чи знаємо ми Німеччину" з учнями 9-11 класів, де учні демонструючи свої попередні знання, виборювали титул найерудованішого учасника, яким стала учениця 11 класу Деркач Христина.  

Наступного дня вчитель німецької мови Лагдан Наталія Іванівна провела відкритий урок у 5 класі на тему: "Дні тижня". На уроці учні практикували вживання нової лексики в різних видах мовленнєвої діяльності-в письмі, говорінні,аудіюванні, читанні. Учні працювали в групах, виконували різні вправи "Переплутані літери", "Доміно", слухали текст для аудіювання німецькою мовою "Дні тижня". Цього ж дня учні старших класів мали можливість подивитися фільм німецькою мовою "Mein Weg nach Deutschland".
Завершився тиждень проведенням турніру знавців німецької мови, який складався з 12 конкурсів: "Алфавіт", "Знайди цифри", "Венігрет", "Зашифровані країни", "Розшифруй текст", "Німецькі прислів'я", "Країни в цифрах", "Вгадай фільм", "Четвертий зайвий", "Антоніми", "Покажи та вгадай", "Конкурс перекладачів". У цей день також було оголошено підсумки та нагороджено переможців. Вчителі висловили своє задоволення результатом проведення тижня німецької мови та успіхами учнів.
Отже, проведення предметного тижня не тільки поглибило знання з німецької мови, а й стало джерелом позитивних емоцій і, як наслідок, підвищило мотивацію до вивчення мови та культури іншої країни.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua