Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Бабинська громада» (код ЄДРПОУ: 04370024) був реорганізований і увійшов до складу Новокалинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Бабинська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Новокалинівської громади

Поїздка старшокласників Бабинської СЗШ у Новокалинівську військову частину А3913.

Дата: 15.10.2019 21:50
Кількість переглядів: 121

Керівниками Бабинської ОТГ 12 жовтня 2019 року була організована поїздка учнів 9-11 класів БАБИНСЬКОЇ СЗШ І-ІІІ ст. у Новокалинівську військову частину А3913.
З метою підняття престижу професії військового, військово-патріотичного виховання молоді, ознайомлення зі специфікою та умовами проходження військової служби в Збройних силах України та з нагоди Дня захисника України 12-та окрема бригада армійської авіації організувала день відкритих дверей та показ авіаційної техніки.
Три гвинтокрили даної військової частини Мі – 24 тоді ще 7-го полку армійської авіації 26.05.2014 року були задіяні у першому бою за Донецький аеропорт, а в 2016 році на базі цього полку була створена 12-та окрема бригада армійської авіації. Вона підпорядковується безпосередньо командуванню сухопутних військ.
В день відкритих дверей для показу були представлені зразки авіаційної техніки: гвинтокрили Мі- 24, Мі-8, Мі-2 та озброєння: зенітна установка -23-2, пістолети Макарова - 9 мм , автомати АКС - 5,45 мм.
Учні Бабинської СШ І-ІІІ ст. мали змогу відчути себе справжніми пілотами, посидіти в кабінах за штурвалами бойових гвинтокрилів, спробували управляти зенітною установкою, та позмагалися у розбиранні та складанні автомата АКС і пістолета Макарова.


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua