Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Бабинська громада» (код ЄДРПОУ: 04370024) був реорганізований і увійшов до складу Новокалинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Бабинська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Новокалинівської громади

ІІІ фестиваль родинної пісні "Дзвени, моя пісне!"

Дата: 18.06.2019 00:10
Кількість переглядів: 294

СВЯТО ПІСНІ І РОДИНИ
Вже стало гарною традицією в Бабинській ОТГ проводити різноманітні свята, конкурси та фестивалі. Отож, 16 червня, на Зелені свята, з усіх куточків громади з’їхались у с. Містковичі співучі родини, учасники художньої самодіяльності та аматори сцен. Тут проходив ІІІ фестиваль родинної пісні «ДЗВЕНИ, МОЯ ПІСНЕ».
Свято розпочалось з Молебня до Пресвятої Богородиці, який відслужили о. Роман Каденюк та о. Михайло Бачинський.

Далі на площі біля адмінбудинку відбувалось культурне дійство. Ведучі свята Анастасія Возняк та Олена Футала запрошували на сцену родини Каденюк із с. Містковичі, Мазник із с. Бірчиці, Шор та Гірка із с. Зарайське, Гнатишин із с. Ковиничі, Мацидін із с. Бабина, Волошин із с. Корничі. Поміж виступами родин радували чарівним співом Олена Футала, Мар’ян Гірка, Анастасія Возняк, Андрій Мацидін, гурт «Берегиня» НД с. Береги. Танцювальні колективи «Мрія» Містковицької СЗШ (керівник Уляна Мінкевич) та «Світанок» НД с. Бабина (керівник Галина Вороняк) зачаровували усіх запальними та яскравими танцями. Звучали вірші у виконанні найменших учасниць конкурсу Ані Волошин (с. Корничі), Вікторії Попадин та Анни-Марії Сех ( с. Містковичі). Веселили глядачів сценкою «Бабуся повернулась із Туреччини» Валентина Сех та Анастасія Возняк.
Всі родини заслужили похвали. Та були визначені переможці: родина Гірка (ІІІ місце), родина Мацидін (ІІ місце) і родина Каденюк (І місце).
В кінці свята до усіх присутніх звернулись голова Бабинської ОТГ Світлана Несторяк, начальник відділу освіти, культури, молодіжної політики і спорту Руслана Тимців, ВО старости Володимир Возняк які дякували усім учасникам фестивалю і вручили цінні подарунки та грамоти.
Далі, за традицією, Світлана Несторяк від імені Бабинської громади привітала наших захисників, воїнів АТО, які в травні і у червні святкували день народження, і вручила їм цінні подарунки.

Радіємо, що проведення фестивалю родинної пісні «Дзвени, моя пісне» вже стало традицією у нашій громаді. Адже час стирає храми, фортеці, літописання.  Та майже в первозданному вигляді залишаються пісня і мова-незнищенні скарби, котрі несуть у собі безсмертну душу народу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua