Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Бабинська громада» (код ЄДРПОУ: 04370024) був реорганізований і увійшов до складу Новокалинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Бабинська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Новокалинівської громади

Свято Останнього дзвоника в Бабинській СЗШ І-ІІІ ст.

Дата: 25.05.2019 22:27
Кількість переглядів: 11

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас традиційне свято прощання зі школою .
24 травня у БАБИНСЬКІЙ СЗШ І – ІІІ ст. відбулося свято Останнього дзвоника.

Фото без опису
На шкільному подвір’ї зібралася вся дружня родина: учні, батьки, вчителі. Мами, благословляючи своїх дітей на щасливе і світле майбутнє, простелили вишиті рушники і одинадцятикласники з класним керівником Кузбит Марією Володимирівною під бурхливі оплески зайшли на шкільну лінійку. Здавна так уже заведено в народі, що ту стежину або дорогу, на яку вперше ступає дитина, освячують хлібом і сіллю на вишитому рушнику. Тож і наші батьки вручили коровай та дали батьківське благословення у дорогу, у незвідані світи.

Фото без опису

З вітальним словом до випускників та усіх присутніх звернувся директор школи Дилин Василь Іванович. На щасливе та світле майбутнє благословили наших випускників отець Володимир та отець Василь.

Фото без опису

Фото без опису

Голова Бабинської ОТГ Несторяк Світлана Василівна привітала усіх із святом останнього дзвоника та вручила грамоти і цінні подарунки кращим учням та вчителям.

Фото без опису

Директор школи вручив іменний годинник випускниці, медалістці Надолішній Богдані та за хороші успіхи в навчанні кращим учням вручив похвальні листи. Зі словами вітання до випускників звернулися перша вчителька Єфремова Надія Федорівна та класний керівник Кузбит Марія Володимирівна, які побажали їм щасливого майбутнього та миру і подарували торт з голубами.

Фото без опису

Привітали одинадцятикласників і першокласники, взяли у них інтерв’ю і на прощання подарували їм дзвіночки. Випускники подякували першачкам і обмінялися подарунками.

Фото без опису На згадку про свято мелодія шкільного вальсу запросила закружляти у танку учнів – випускників та їхніх батьків. Щоб назавжди залишилися спогади про шкільне життя, молодші друзі звернулися до випускників з привітальним словом і подарували їм символічні подарунки: казкову квітку, золотий ключик, клубок ниток, перо жар – птиці, парусник, підкову.
Якщо є щось святе на землі, то це батько і мати. Із найпалкішими і найтеплішими словами побажань до своїх дітей звернулися батьки випускників. На згадку про школу, своїх однокласників, символом безкінечності, пам’яті і символом буття стало для випускників останнє коло шкільним подвір’ям. У народі існує прикмета: якщо перед далекою дорогою потримати в руках голуба, а потім випустити, то неодмінно усміхнеться доля, здійсняться найзаповітніші мрії, сум і тривога покинуть серце. За шкільною традицією і нинішні випускники потримали в руках удачу і відпустили в політ своїх голубів. Право дати останній дзвінок надали випускниці Надолішній Богдані та учню 1 класу Кордіяко Олегу. Мелодія шкільного дзвоника пролунала для когось вперше, для когось востаннє, а когось покликала в наступний клас. І ось для випускників настала та хвилина, яку можна сприймати, як межу між дитинством і дорослим життям, яку вони переходили через символічний місток. Право першими залишити святкову лінійку і піти до фігури Матері Божої надали нашим іменинникам, випускникам одинадцятого класу, взявши за руки гідну зміну – випускників першого класу. А всім наші ведучі, учні 9 класу, Коркішко Наталя та Петриняк Роман побажали теплого літа, змістовного відпочинку і мирного неба над головою! 
Хай щастить усім нам!


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua