Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Бабинська громада» (код ЄДРПОУ: 04370024) був реорганізований і увійшов до складу Новокалинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Бабинська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Новокалинівської громади

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності в Пинянській СЗШ І-ІІІ ст.

Дата: 17.05.2019 19:12
Кількість переглядів: 138

Сьогодні проблема безпеки розглядається, як основна потреба людини, тому на школу покладається відповідальність за цілеспрямоване формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров'я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя. У період з 6 травня по 12 травня у ПИНЯНСЬКІЙ СЗШ І-ІІІ ст. було проведено тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності "Наша безпека - у наших руках". Він розпочався проведенням тематичної лінійки "Правила безпеки життєдіяльності вдома та в школі", на якій учні та педагоги мали змогу ознайомитись з планом роботи на тиждень. Із класними керівниками 1-11 класів була проведена інструктивно-методична нарада щодо профілактики травматизму невиробничого характеру, підвищення рівня роботи з питань забезпечення безпечної життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу. Згідно плану протягом тижня проведено: єдиний урок безпеки на тему "На дорозі небезпечно, тож обачним буть доречним"(1-11 кл.), шкільний бібліотекар Кострицька О.В. оформила виставку малюнків "Здоров'я - важлива цінність".
Вчитель хімії Романович І.Я ознайомив учнів 9 класу з видами побутової хімії та з попереджувальними знаками на них, а також з правилами їх користування.
Вчителем основ здоров'я Гордієнко Н.В. з учнями 5 класу проведено рольову гру "Ми пішоходи", в якій учні розвивали уміння орієнтуватися на дорозі, дотримуватися правил дорожнього руху.
Заступник директора з виховної роботи Легуцька Н.В. ознайомила учнів школи з планом евакуації на випадок виникнення надзвичайних ситуацій.
Для учнів 1-4 класів вчителем образотворчого мистецтва Зозулею О.А. проведено виставку малюнків на тему "Добрий і злий сірничок".
Класні керівники 1-4 класів Тонконожко, І.Д., Ленець О.Б., Мних М.М. та Децик О.С. організували мультгодину для учнів. Діти переглянули уроки обережності Тітоньки Сови: "Вода", "Поведінка з дикими тваринами", "Небезпечні знахідки".
Сподіваємося, що учні добре засвоїли, що безпечна поведінка - це запорука міцного здоров'я.


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua