Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Бабинська громада» (код ЄДРПОУ: 04370024) був реорганізований і увійшов до складу Новокалинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Бабинська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Новокалинівської громади

Тиждень психології в Пинянській СЗШ І-ІІІ ст.

Дата: 04.05.2019 20:18
Кількість переглядів: 217

З 22 по 26 квітня в ПИНЯНСЬКІЙ СЗШ І-ІІІ ст. пройшов тиждень психології, який провела практичний психолог Звіжанська О.М. Девіз тижня "Доторкнись до світу психології". Протягом тижня учні мали змогу краще зрозуміти психологію особистості та психологію спілкування, а також розкрити свої творчі здібності. Всі заходи були спрямовані на підтримку позитивного настрою, подолання втоми.

Розпочався тиждень психології з акції "Почни день з посмішки", під час якої всі мали змогу висловити свої почуття. Девіз дня "Твори та дій, навіть якщо боїшся програти".

Учні четвертого класу взяли участь у тренінговому занятті "Самовиховання характеру".


Фото без опису

 

Фото без опису

Вівторок. Девіз дня: "Посміхнись життю". Із учнями було проведено тематичні консультації "Вчимося керувати своїми емоціями". Інтерв'ю "Дитячі думки про радість, горе, гнів". Другокласники взяли участь у конкурсі малюнка "Моя сім'я у вигляді квітів".

Фото без опису

Фото без опису

Середа - Девіз дня: "З добром у серці". Тренінг "Всесвіт добра в твоєму серці". Заняття з елементами тренінгу було проведено з учнями першого класу "Ми - одне ціле".

Фото без опису

Четвер - день творчості та роздумів. Девіз дня - "Життя - це картина. Ти - художник, який щодня малює її. Що б не сталося, памятай, ти завжди можеш взяти яскраві фарби і перетворити її в шедевр".

З учнями шостого класу було проведено арт-терапевтичне заняття "Яким ми бачимо свій клас".

Фото без опису

П'ятниця - День професії. Девіз дня: "Вибір професії - вибір долі!" Круглий стіл "Вибір професії, професійне дерево мого роду". Підведення підсумків тижня психології.

Фото без опису

Тиждень пройшов вдало і цікаво.


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua