Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Бабинська громада» (код ЄДРПОУ: 04370024) був реорганізований і увійшов до складу Новокалинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Бабинська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Новокалинівської громади

ІІ культурно-мистецьке свято: «Думи Кобзаря живуть між нами».

Дата: 10.03.2019 21:16
Кількість переглядів: 198

  Тарас Шевченко! З цим іменем сьогодні асоціюється Україна та українці. Недарма березень часто називають Шевченковим. І це невипадково: щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас щораз новим та неповторним. І хоча минуло вже 205 років від дня народження поета, але значущість його слів не зменшується, а навпаки зростає.

Фото без опису
  10 березня 2019 року в Народному домі с. Зарайське відбулось ІІ культурно-мистецьке свято «Думи Кобзаря живуть між нами». Учасники художньої самодіяльності НД усіх сіл Бабинської ОТГ прийняли активну участь у цьому заході. Звучали поезії Тараса Шевченка та про Шевченка. Зачаровували глядачів вокальні групи та окремі виконавці піснями «Думи мої, думи мої», «Реве та стогне Дніпр широкий», «По діброві вітер виє», «Така її доля», «На високій дуже кручі», «Тополя» та ін.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


В кінці свята до всіх присутніх звернулися голова Бабинської ОТГ Світлана Несторяк, начальник відділу освіти, культури та молодіжної політики Руслана Тимців і ТВО старости Володимир Возняк, які дякували усім учасникам художньої самодіяльності та організаторам свята, а також вручили цінні подарунки.
 Та на цьому свято не закінчилось. Далі, за традицією, голова Бабинської ОТГ Світлана Несторяк від імені громади привітала наших захисників, воїнів АТО, які в цей березневий  час святкували день народження, і вручила їм цінні подарунки. А також глядачі мали змогу переглянути відео-презентацію «Шевченко-серце Майдану».

Фото без опису

Фото без опису

Мабуть, усі, хто завітав цього недільного дня в Народний дім с. Зарайське, отримали багато позитивних емоцій і незабутніх вражень.

 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua