Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Бабинська громада» (код ЄДРПОУ: 04370024) був реорганізований і увійшов до складу Новокалинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Бабинська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Новокалинівської громади

Кольоровий тиждень в Берегівській СЗШ І ст.

Дата: 20.11.2018 18:50
Кількість переглядів: 178

В Берегівській СЗШ І ст. з 12 по 16 листопада проходив тиждень початкових класів «Кольоровий тиждень».

Понеділок був присвячений блакитно-жовтому кольору і пов`язаний з темою «Моя Україна». Учні декламували вірші про Україну, складали мапу України з пазлів, виготовляли синьо-жовті квіти для віночка України, на яких записували побажання для неньки України. На закінчення заспівали пісню «Вітерець».

Вівторок- день зелений, пройшов під назвою «Збережемо красу природи». В цей день було проведено конкурс «Природа в загадках», «Природа в прислів`ях», «Природа в приказках». Конкурс проводили захисники природи – «Лісник» і «Еколог», складали учні асоціативні кущі «Збережемо красу природи», «Що нам дарує природа?». Також складали правила поведінки в природі, декламували вірші про природу.

Середа-день, присвячений жовтому кольору і пов`язаний з темою «Золота осінь». В цей день до нашої школи завітала красуня Осінь, яка обдарувала дітей своїми щедрими подарунками: яблуками, грушами і разом з учнями прикрасила осіннє дерево. Було проведено конкурс на кращий малюнок про осінь у 2, 3 класах і розповідь про осінь у 4 класі. На закінчення діти заспівали пісню «Шпачок прощається».

Четвер був присвячений білому кольору і проходив під гаслом «Хай буде мир на всій Землі». В цей день діти переглядали відео-ролики про події на сході нашої Батьківщини, а також мирної України. Виготовляли з паперу голубів-миру і запускали в небо білі кульки з надписом «Ми-за МИР».

П`ятниця-червоний день, який називався «Любов сердець своїх маленьких, дамо тобі, кохана ненько». Був проведений конкурс на кращу розповідь, або опис про маму. Доповнювали прислів`я про маму і пояснювали їх зміст, декламували вірші, аналізували казку «Сьома дочка». Учні вирізали з паперу маленькі сердечка з побажанням для мами і утворили одне єдине велике серце доброти і любові. На закінчення розучили молитву за маму.

Цікавий і змістовний тиждень підготували і провели вчителі Марія Савка, Ольга Кострицька, Тетяна Касій та Ганна Шоган.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua